Mezei menyegző, avagy egyszerű és természetes

Bérelhető boldogságkapuk az igazán különleges esküvői szertartásokhoz

Az esküvő legfontosabb momentuma maga a szertartás. Itt hangzik el az “igen”, itt kezdődik el életetek új fejezete. Nem véletlen, ha úgy érzitek, hogy a ceremónia helyszínét tökéletesnek szeretnétek látni. Olyannak, amilyenek ti vagytok.

A mezei menyegző egyszerre jelent természetközeliséget és egyszerűséget. A kültéri szertartások gyakori dekoreleme a boldogságkapu. Mostanában már nem feltétlenül a szó szoros értelmében “kapu”-ként van jelen ez az elem, az esetek döntő többségében inkább a ceremónia hátterét adja és nem feltétlenül halad át alatta a pár. Néhány modellünk azonban annak is megfelel, át lehet rajta sétálni. A kapukat úgy készítettük el, hogy össze lehessen hajtogatni, szét lehessen szedni kisebb elemekre, viszont összerakni pofon egyszerű legyen. Szétszedett, összecsukott állapotukban egy vászonzsákban elférnek, a súlyuk sem vészes és személyautóval könnyen szállíthatóak. A zsanéros, pillangócsavaros megoldásokkal pedig tényleg gyerekjáték összeszerelni. A fa keretek rengeteg lehetőséget adnak a további díszítésre: kötött, tűzött virágcsokrokkal, szalagokkal, makramékkal, csipkékkel, textilekkel és papírdíszekkel is nagyon jól mutatnak.

Lehet, hogy sablonszövegnek tűnik, de a lehetőségek tárháza tényleg végtelen. Rengeteg hangulatot ki lehet csalogatni a boldogságkapuinkból, melyek ráadásul több színben (natúr, barna, fehér) elérhetőek.

Válassz modelleink közül: